Om visitkemer.no


www.visitkemer.no er et privat og ikke-kommersielt nettsted publisert av Yndestad Info med informasjon og bilder fra Kemer i Tyrkia.

www.visitkemer.no ønsker å gi en best mulig oversikt over hva du kan gjøre, hva du kan se, og hvor du finner det i Kemer.www.visitkemer.no aksepterer ikke, behandler ikke, og svarer ikke på forespørsler om bestilling av hotell, eller opphold i Kemer.

 

www.visitkemer.no gir ikke anbefalinger av hotell i Kemer.

www.visitkemer.no aksepterer ikke, behandler ikke, og svarer ikke på forespørsler om bestilling av turer/utflukter, kvalitet på turer eller priser på slike.

www.visitkemer.no kan ikke holdes økonomisk eller på annen måte ansvarlig, om en slik forespørsel er sendt til www.visitkemer.no

Dette nettstedets layout bygger på en mal laget av: Chris Converse, Codify Design Studio.

Domenet visitkemer.no er registrert i og blir publisert fra Norge.


www.visitkemer.no publiseres på engelsk på www.visitkemer.org, på dansk på www.visitkemer.dk, på tysk på www.visitkemer.de, på svensk på www.visitkemer.se, og på tyrkisk www.visitkemer.info.tr

Kontakt informasjon

Noe du lurer på? Ta kontakt på e-post webmaster@visitkemer.org Legg merke til følgende: www.visitkemer.no behandler ikke, og svarer ikke på forespørsler om bestilling av hotell,
eller opphold i Kemer.

www.visitkemer.no gir heller ikke anbefalinger av hotell i Kemer.

www.visitkemer.no kan ikke holdes økonomisk eller på annen måte ansvarlig, om en slik forespørsel er sendt til ww.visitkemer.no

Om copyright og Licence

Ved å laste ned/kopiere bilder og/eller tekst aksepterer du betingelsene om opphavsrettighet, som er som følger:

Du har lov til:
å dele - å kopiere, distribuere og spre verket
å remikse - å bearbeide verket

 

På følgende vilkår:
Navngivelse
— Du skal navngi www.visitkemer.no som opphavspersonen og/eller lisensgiver. (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler din bruk av verket).

Ikke kommersiell — Du kan ikke bruke dette verket til kommersielle formål.

Del på samme vilkår — Dersom du endrer, bearbeider eller bygger videre på dette verk, kan du kun spre det resulterende verk under en lisens, som er identisk med denne.

Med forståelse av følgende:
Waiver — Alle disse vilkårene kan frafalles, dersom du får tillatelse fra rettighetshaveren.

Public Domain — Where the work or any of its elements is in the public domain under applicable law, that status is in no way affected by the license.

Other Rights — På ingen måte påvirkes følgende rettigheter av lisensen:
Your fair dealing or fair use rights, or other applicable copyright exceptions and limitations;

Opphavsmannens ideelle rettigheter;
Rettigheter som andre personer måtte ha, enten i forhold til verket selv eller i forhold til bruk av verket, så som retten til eget bilde og andre personvernrettigheter.

NB — I forbindelse med all gjenbruk og spredning skal du gjøre lisensvilkårene for dette verket klart for andre.

 

www. visitkemer.no inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale der bruken ikke alltid har vært spesielt godkjent av rettighetsinnehaveren.

Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere etter bestemmelsene i "fair use" i et forsøk på å fremme Kemer som et attraktivt reisemål for hele familien. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten fortjeneste.

Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" du må be om tillatelse fra eieren av opphavsretten.


Fullstendig Licence.
Privacy Vilkår