Anbefales å gjøre i Kemer

 

Jeep safari
Du kjører i de fantastiske Taurus-fjellene, og det blir ofte pauser for å ta ta bilder. Under jeep safarien, vil du se hvordan folk bor oppe i fjellene, moskeer, daler, toppen av taurus fjellet, et 2000 år gammelt tre, grotte, og mange slags planter og dyr.

Det er et stopp ved en elv eller en hytte/restaurant for en lunsj. Etter lunsj vil du fortsette å kjøre stier og smale veier, og være tilbake ved hotellet rundt 17:00 til 18:00. Turen kan kjøpes i Kemer


Aspendos Opera og Ballett Festival.
Hvert år kommer tusenvis av utenlandske og lokale turister til Aspendos, for å se denne flotte gamle bygningen, kjent som en av de best bevarte antikke teatre i verden, med mange originale funksjoner i bygningen gjenværende intakte.

Det har blir brukt til ulike aktiviteter og festivaler i mange år, der Aspendos Internasjonale Opera og Ballet Festival er den mest kjente. Les mere om Aspendos Opera og Ballet Festival


Moonlight Beach - Park
Moonlight Beach og Park i Kemer er et stort område med den beste badestranden i Kemer. Stranden er finkornet og lang grunn, og passer fint for små barn.
Moonlight Beach har Blue Flag for sitt rene vann. Her tilbys solsenger, og mat og drikke langs stranden. Les mere om og se bilder fra Moonlight Beach

 

Phaselis
Phaselis ble grunnlagt mer enn 2000 år siden, og ligger kun 11 km fra Kemer,
Her kan de som er interessert i historie, og de som ønsker en rolig dag på stranden,
finne sitt Eldorado.
Stranden er lang grunn og perfekt for familier med barn. Ofte buss fra Kemer, som mermerket Express Camyuva-Phaselis-Tekirova.
Les mere om og se bilder fra Phaselis


Fjellet Tahtali og gondolbanen
TahtaliFjellet Tahtali er 2365 meter høyt, og i 2007 åpnet Europas lengste gondolbane opp til toppen.

Her har du en fantastisk utsikt helt til Kumluca på ene siden, og til Side på den andre siden.


Båt tur
Yacht Turen er en avslappende og lett måte å dra til den antikke byen Phaselis på.
Du besøker Phaselis, Pirate Cave og Paradise Bay.

Nyt solfylte dager og fritid. Under veis blir det ofte stopp for ¨bade i det varme og klare Middelhavet.
Ankomst Kemer Marina som oftest ved 17 tiden. Turer kan kjøpes der du bor. Les mere om båt tur i Kemer


Markedene i Kemer
Markedene i Kemer er noe alle bør oppleve.
L okalbefolkningen møtes og de handeler for hele uken. Markedene forsyner lokalbefolkningen med frukt, grønnsaker, klær, sko og andre ting de trenger i dagliglivet, og prisene er lave.

Turistene kommer for å kjøpe tekstiler, skotøy, lærvarer, suvenirer og mye mer. Det er markedet i Kemer by mandag og tirsdag.
Les mere om og se bilder fra markedene i Kemer